USPRKOS ratu popularnosti karoserijskih prerada, ne viđa se često prerada SUV-a u kamionet, a pogotovo ne takav s osovinom viška.

Terenci na šest točkova rezervisani su za Mercedesovu G klasu, kao i za neke od najopakijih prerada američkih karoserija. Među njima se sada našao i jedan Volvo, i to po mnogima najlepši kompaktni SUV na evropskom tržištu.

VIDEO Kako je najljepši SUV postao nezgrapni kamionet na šest kotača

Screenshot: Youtube

U pitanju je KSC60 koji je prerađen u kamionet. Karoserija mu je osjetno produžena, a onda se neko setio ozadi ubaciti dodatnu osovinu. Taj neko je navodno švedska kompanija Dalbo Fordonsteknik koja je sada napravila slične prerade drugih modela Volva uključujući i veći KSC90.

Ono što se svakako može pohvaliti je da je posao urađen na veoma visokom nivou. Ne samo da je zadnji kraj isečen, već su i nove površine pažljivo oblikovane. Najveći plus je svakako to što su navodno svi točkovi pogonjeni. U svakom slučaju, radi se o modifikaciji koja će se primetiti u društvu nemačkih i američkih sportista, baš kao što je to bilo i na Stokholmskom krstarenju, gde je i sniman spot.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Za instalaciju autopijac.rs aplikacije na iPhone/iPad pritisnite ikonu. Progressive Web App | Share Button A zatim dugme Home Screen.

× Instaliraj aplikaciju
Mobile Phone
Offline - nemate internet